miercuri

28 februarie, 2024

24 mai, 2011

Deputatul democrat-liberal Raluca Turcan a declarat marţi , la postul RFI, că o eventuala schimbare din funcţie a premierului Emil Boc cu o persoană cu maximă credibilitate ar putea constitui o revitalizare pentru guvern şi pentru PDL

”Dacă subiectul este redeschis, îmi menţin opinia că o schimbare de premier poate să revitalizeze, însă nu este suficient. Trebuie făcută o evaluare şi a miniştrilor şi a celor din eşaloanele inferioare ale PDL, pentru că, chiar dacă reformele PDL la guvernare vor continua, nu este suficient să ajungem la recredibilizarea partidului. Recredibilizarea vine din eliminarea tuturor vulnerabilităţilor şi din oameni credibili, oameni care să fie buni comunicatori”, a spus Raluca Turcan.

”O schimbare de premier cu unul care să-ţi ofere credibilitate maximă şi o persoană foarte apreciată ar putea constitui o relansare atât pentru Guvern, cât şi pentru PDL”, a completat ea.


Deputatul a respins posibilitatea ca PDL să se scindeze în urma schimbărilor operate în conducere, în urma Convenţiei Naţionale din 14-15 mai.

”Cel mai mare pericol pentru noi ar fi să nu ne mobilizăm cu toţii şi să nu vâslim cu toţii în aceeaşi direcţie, unii să declare un non-combat şi chiar să se gândească la faptul că un scor prost la alegerile din 2012 ar putea fi o şansă pentru câştigarea alegerilor interne după alegerile de anul viitor”, a spus ea.

Fost vicepreşedinte al PDL, Raluca Turcan nu a reuşit să obţină nicio funcţie de conducere la alegerile interne din 14-15 mai, deşi ea s-a aflat în echipa lui Emil Boc, cel care a câştigat un nou mandat în fruntea partidului.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

(Textul de mai jos e preluarea integrală a editorialului de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: