PwC România și D&B David și Baias au acordat asistență acționarilor FAN Courier în tranzacția cu SLS Cargo - CursDeGuvernare.ro
miercuri

20 octombrie, 2021

PwC România și D&B David și Baias au acordat asistență acționarilor FAN Courier în tranzacția cu SLS Cargo

29 noiembrie, 2019

(FOTO: Cornelia Bumbăcea, Partener PwC Romania)

O echipă integrată de consultanți specializați în tranzactii ai PwC România și D&B David și Baias a acordat asistență acționarilor FAN Courier în tranzacția cu SLS Cargo. Tranzacția a fost semnată săptămâna trecută și va fi finalizată după primirea avizului din partea Consiliului Concurenței.

”Tranzacția este importantă pentru piața românească, pentru că este realizată între două companii antreprenoriale românești, exclusiv cu capital local. PwC România și D&B David și Baias au acordat asistență acționarilor FAN Courier pe trei paliere: asistență financiară, fiscală și comercială (de tip “lead-advisory”), due diligence și consultanță juridică, care a inclus atât asistență juridică de tip M&A pe tot parcursul tranzacției, cât și asistență juridică cu privire la notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței. De asemenea, vom asista clientul în toate procedurile care trebuie îndeplinite până la încheierea tranzacției”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener PwC Romania.

Echipa PwC România a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener, Andreea Mitiriță, Partener, Dragoș Atanasiu, Director, Andreea Oprescu, Senior manager, Ștefan Cristescu, Tax Manager, și Mihaela Bîlbîe, Manager.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Din partea D&B David si Baias, societatea de avocatură afliată PwC în România, au fost implicați Sorin David, Managing Partner, Anda Rojanschi, Partener, Lucian Bozian, Avocat Senior Coordonator, Romana Petre, Avocat Senior, și Alice Spridon, Avocat Colaborator.

FAN Courier este companie românească fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu. Compania de transport şi logistică SLS Cargo a fost fondată în anul 2014 de antreprenorul român Mihai Stoica.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr