Festivitatea tristeții: Primăria Sectorului 1 a vrut să premieze elevii de nota 10 la Bac, însă premianții sunt toți deja plecați din țară - CursDeGuvernare.ro
luni

6 decembrie, 2021

Festivitatea tristeții: Primăria Sectorului 1 a vrut să premieze elevii de nota 10 la Bac, însă premianții sunt toți deja plecați din țară

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

15 noiembrie, 2018

Primăria Sectorului 1 a organizat, miercuri, o ceremonie pentru premierea elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat sau la Olimpiadele internaționale.

Din cei 22 de absolvenți propuși spre premiere, niciunul nu a participat: toți sunt deja plecați din țară. La ceremonia de premiere au participat doar părinții celor 5 elevi din București care au luat 10 la Bacalaureat. Copiii au plecat din țară, anunță Digi24.

(Citiți și: ”CRONICILE / În căutarea omului de stat: cum a ajuns decidentul român sub media națională de competență”)

O imagine surprinsă la festivitatea de premiere arată o sală goală, iar primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, le-a înmânat premiile părinților.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, va premia miercuri, 14 noiembrie 2018, începând cu ora 11.00, elevii care au obţinut rezultate deosebite la Examenul Naţional de Bacalaureat, la Evaluarea Naţională (sesiunea iunie-iulie 2018) şi la olimpiadele internaţionale. În cadrul ceremoniei, care va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta nr. 9, 22 de elevi vor primi recunoaşterea meritelor şi muncii depuse în cursul anului şcolar.

Astfel, edilul Dan Tudorache îi va premia pe elevii din unităţile de învăţământ din Sectorul 1 care au obţinut nota maximă la Examenul de Bacalaureat, la Evaluarea Naţională, precum şi pe cei care au fost medaliaţi la olimpiadele internaţionale“, anunţa marţi dimineaţă Primăria Sectorului 1.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

De studiat graficul de mai jos: el reprezintă o parte a analizei apărute în revista (exclusiv print) CRONICILE Curs de Guvernare nr. 88 (titlurile și autorii – LINK...

rrr