duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 decembrie, 2019

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, spune la RFI că personal susține organizarea alegerilor parlamentare anticipate înainte de cele locale de anul viitor.

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică în județul Vâlcea că PNL caută parteneri politici, care să susțină organizarea unui scrutin înainte de termen.

Kelemen Hunor susține eventualele alegeri anticipate: ”Eu am vorbit cu domnul Ludovic Orban acum câteva zile, înainte de a închide sesiunea parlamentară și i-am spus că din punctul meu de vedere, organizarea alegerilor anticipate se poate face înainte de locale, cu două săptămâni, cu trei săptămâni, cu o săptămână, în funcție de calendar și eu susțin organizarea alegerilor anticipate, din mai multe motive”.


Liderul UDMR precizează: ”Din 2012, de când a picat Guvernul Ungureanu, de mai bine de șapte ani și jumătate, suntem permanent într-o instabilitate politică guvernamentală. Am avut nouă guverne din 2012.

Nu poți să proiectezi, nu poți să execuți un program de guvernare, când se schimbă guvernele așa repede. Am avut vreo trei-patru guverne Ponta, apoi Cioloș, apoi Grindeanu, Tudose, Dăncilă și acum Orban.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Ar trebui să închidem cât mai repede această instabilitate guvernamentală și de aceea sigur că am câștiga mai mult de jumătate de an, dacă am reuși să organizăm alegerile anticipate undeva înainte de locale. Astea sunt argumentele mele, ca să închidem această perioadă și să încercăm să facem proiecte pe termen mediu și lung”.

Tot la RFI, președintele UDMR a mai spus că soarta Secției Speciale de anchetare a magistraților trebuie decisă printr-un proiect de lege, nu prin OUG sau asumare de răspundere.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: