vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

16 iunie, 2022

Reprezentanții mediului de afaceri de la nivel local, respectiv membrii Coaliției pentru Dezvoltarea României, au convenit joi, în urma unei reuniuni cu premierul Nicolae Ciucă, noi obiective și grupuri de colaborare la nivel de ministere, pentru soluționarea situațiilor semnalate de Coaliție, transmite executivul.

Discuțiile au vizat șase teme de interes pentru modernizarea sustenabilă a României, respectiv stabilitatea macroeconomică, alocarea resurselor financiare, sănătate și telemedicină, dezvoltare durabilă, modernizarea interacțiunii statului cu mediul privat și educație.

“În spiritul bunei guvernări, continuăm dialogul interguvernamental cu mediul de afaceri, pentru a optimiza cadrul legal și a putea adapta măsurile guvernamentale la evoluțiile concrete din piață. Guvernul României este deschis propunerilor venite din partea mediului de afaceri, susținând astfel dialogul interinstituțional și acționând direct asupra nevoilor pe care le are comunitatea de afaceri din țară”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă.


În cadrul discuțiilor au fost convenite noi obiective și grupuri de colaborare la nivel de ministere, pentru soluționarea situațiilor semnalate de Coaliția pentru Dezvoltarea României, se mai arată în comunicatul Guvernului.

***


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: