vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 octombrie, 2012

„Vorbim de un sistem în care serviciile de informaţii să fie sub un control parlamentar, transparent şi când e vorba de buget, şi când e vorba de operaţiuni.
Exact acelaşi lucru trebuie să fie şi în ceea ce priveşte parchetele, controlul CSM-ului şi siguranţa pentru noi toţi că toate aceste instituţii de care un stat modern are nevoie nu sunt niciodată folosite în bătălii politice”, a declarat într-o conferință de presă, potrivit MEDIAFAX, premierul Ponta, aflat la Bratislava.

Potrivit ageției, Victor Ponta a spus că nu are ce să le reproșeze serviciilor de informații, și

a amintit că legea actuală stabileşte că pentru schimbarea conducerii serviciilor de informaţii este necesară o propunere din partea preşedintelui ţării şi un vot în Parlament.


Ponta s-a aflat joi şi vineri la Bratislava, unde a participat la o nouă reuniune a prim-miniştrilor din statele UE membre ale grupului „Prietenii coeziunii”, la care s-a discutat, în prezenţa preşedinţilor Comisiei Europene şi Parlamentului European, despre fondurile comunitare.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: