duminică

22 mai, 2022

Premierul Ponta a schimbat șefii la MAI, MFP, MECMA, Cadastru

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

14 mai, 2012

Premierul Victor Ponta a continuat, luni, schimbarea unor oficiali de rang înalt din guvern cu modificări la Ministerul Administrației și Internelor, Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Cadastru, informează Agerpres.

  • Ion Stoica a fost numit secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Prin decizia premierului, Stoica exercită funcţia de la MAI cu caracter temporar.
  • La MECMA, Ponta a decis ca funcţia de secretar general să fie exercitată cu caracter temporar de Radu Nicolae Chiurtu, care este director în minister. Chiurtu îl înlocuieşte în funcţie pe Andrei-Barbu Todea, care îşi încetează activitatea ca secretar general, printr-o altă decizie a premierului Ponta.
  • La Ministerul Finanţelor Publice (MFP), Dragoş Doroş a fost eliberat din funcţia de secretar de stat, iar în locul său a fost numit Claudiu Doltu, nominalizat luni de PNL pentru această poziţie.
  • Mihai Busuioc este revocat din funcţia de director general al Agenţiei Naţionale de cadastru şi Publicitate Imobiliară, iar în locul său este desemnată directoarea adjunctă Ileana Spiroiu să exercite temporar atribuţiile de director general.Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: