miercuri

29 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 octombrie, 2020

Premierul Ludovic Orban s-a izolat și s-a testat pentru coronavirus, anunță Digi 24, după ce una dintre persoanele alături de care a participat la o emisiune televizată a fost confirmată pozitiv.

Premierul și-a suspendat participarea la evenimentele programate luni: o vizită de lucru la Ministerul Fondurilor Europene alături de primarul ales al Capitalei și o vizită de lucru la Uzina Mecanică București.

Măsura autoizolării a fost luată după ce una din persoanele alături de care Orban s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.


Premierul Ludovic Orban a solicitat luni dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. El nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane.

Este a doua oară în acest an când premierul Orban ia decizia autoizolării. Prima oară s-a întâmplat în martie, când toată conducerea PNL s-a izolat la domiciliu după ce liderii de partid au anunțat că un senator liberal a fost diagnosticat cu COVID-19.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: