luni

27 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 noiembrie, 2019

(FOTO: Sorin Cîmpeanu se desparte de Victor Ponta)

În programul de marți al premierului Ludovic Orban este anunțată o întâlnire cu doi dintre liderii Pro Romania, Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin. Cei doi s-au numărat printre parlamentarii care, în ciuda indicațiilor transmise de Victor Ponta, au votat în Parlament pentru învestirea guvernului PNL.

Întâlnirea, anunțată de un comunicat al Guvernului, are loc în contextul anunțului făcut duminică de președintele Iohannis, care a spus că se va implica activ în construirea unei noi majorități parlamentare.

Liderul Pro România, Victor Ponta, are însă alte ambiții politice: el a scris luni, pe Facebook, că este gata să contribuie la unificarea stângii.


După votul de la investitură, Victor Ponta a anunțat că cei 7 parlamentari Pro România care au votat pentru guvernul PNL vor fi sancționați.

Este probabil ca Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin și ceilalți 5 parlamentari membri ai partidului lui Victor Ponta să discute susținerea guvernului din postura de parlamentar independent.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„E momentul ca forțele politice care doresc modernizarea României, care vor să întărească rolul țării în Uniunea Europeană să colaboreze pentru ca votul vostru din 26 mai și cel din turul întâi și din turul doi al alegerilor prezidențiale să nu se piardă”, a scris și Dacian Cioloș, luni, pe pagina de Facebook.

Președintele PLUS a precizat că „țara are nevoie de reforme urgente, iar pentru realizarea lor noi, Alianța USR PLUS, trebuie să începem rapid discuțiile cu PNL pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: