marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 mai, 2017

Premierul Sorin Grindeanu a semnat luni decizia de eliberare a lui Dorel Fronea (foto) din funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Dorel Fronea deţinea acest post, cu rang de subsecretar de stat, din iulie 2016. El a fost șef al Vămilor în perioada v2012-2013, fiind destituit de premierul Ponta. Anterior, a fost secretar general în Ministerul Justiţiei în perioada septembrie 2007-noiembrie 2008. De asemenea, Fronea a ocupat funcţia de director executiv al Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti în perioada septembrie 2005 – septembrie 2007 şi şef al Biroului Vamal Ploieşti în perioada martie 2005 – septembrie 2005.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Până la desemnarea înlocuitorului lui Dorel Fronea, atribuţiile de coordonare a Direcţiei Generale a Vămilor vor fi execitate de Marius-Marin Florea, care coordonează Direcţia Generală Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF.


Premierul Grindeanu a eliberat-o din funcţie luni și pe Carmen-Elena Tatu, care ocupa funcţia de inspector general antifraudă la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: