joi

11 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

31 martie, 2012

PDL București l-a desemnat pe omul de afaceri Silviu Prigoană drept candidat pentru Primăria Capitalei, democrat-liberalii urmând să meargă cu candidați proprii la alegerile locale din București, împotriva candidaților UNPR.

”Azi este momentul ca PDL să-şi asume candidaturile propriilor membri în alegeri. Avem proiecte în continuare în Capitală”, a declarat președintele PDl București, Elena Udrea, după decizia Biroului Permanent al organizației.

Potrivit deciziei PDL București, deputatul Teodor Paleologu va candida la sectorul 1, Liviu Negoiţă va candida la sectorul 3, iar Cristian Poteraş va candida la Sectorul 6.


Pentru celelalte trei sectoare, PDL urmează să-și desemneze candidații în zilele următoare, a precizat Elena Udrea.

”La celelalte sectoare vom pune candidaţi. Erau ale colegilor de la UNPR. Avem analize sa ne desemnăm candidaţii proprii. Îi veţi afla în zilele următoare”, a spus șefa PDL București.

Ea a menționat, însă, că PDL își va păstra partenriatul cu UNPR la nivel național.

De partea cealaltă, UNPR a anunţat, sâmbătă, că va intra în alegerile pentru București cu candidaţi proprii pentru fiecare primărie de sector, ca urmare a recentelor evoluţii de pe scena politică din Capitală.


”Având în vedere ultimele evoluţii de pe scena politică din Capitală, Uniunea Naţională pentru Progresul României a luat decizia de a avea la nivelul Bucureştiului candidaţi proprii pentru fiecare primărie de sector”, a anunţat Uniunea Națională pentru Progresul României.

”Strategia adoptată pentru Bucureşti urmăreşte maximizarea şanselor UNPR. De asemenea, s-a ţinut seama de imperativul finalizării la timp a pregătirilor pentru campania electorală”, a adăugat UNPR.

Astfel, PDL și UNPR nu vor mai încheia parteneriatul pentru alegerile din București, în care voiau să-i includă inițial și pe cei de la PNȚCD și Partidul Ecologist Român.

Udrea, către UNPR: Nu de la noi a plecat un primar

Președinta PDL București, Elena Udrea, i-a răspuns omologului ei de la UNPR, Neculai Onțanu, că anularea înțelegerii dintre cele două formațiuni a fost determinată de faptul că de la UNPR a plecat primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, candidat pentru un nou mandat și coordonator al eventualei campanii comune cu democrat-liberalii.

”Noi nu am avut nici ezitări, nici bâlbâieli. De la noi nu a plecat niciun primar, noi am rămas, până ieri, pe ce am decis. Decizia de astăzi este urmare a cea s-a întâmplat nu în organizaţia PDL, ci la organizaţia UNPR”, a spus Udrea.

Ea a arătat că întoarcerea lui Piedone drept candidat al USL ”este un motiv în plus” ca PDL să schimbe înțelegerea iniţială şi să stabilească un nou staff de campanie şi un nou şef de campanie.

Șeful UNPR București, Neculai Onțanu, a criticat sâmbătă, indecizia și bâlbâielile PDL în privința majorării salariilor bugetarilor și i-a acuzat pe democrat-liberali de sărăcirea populației.

 

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

  1. Succes tuturor candidatilor. Isi merita locul, mai ales sectorul 6.(am beneficiat direct de serviciilor oferite de primar=> pot sa imi dau cu parerea).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Un răspuns

  1. Succes tuturor candidatilor. Isi merita locul, mai ales sectorul 6.(am beneficiat direct de serviciilor oferite de primar=> pot sa imi dau cu parerea).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: