marți

9 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 decembrie, 2017

Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate, ambele din Republica Moldova, au fost admise în Partidul Popular European, în calitate de membri observatori. Decizia a fost luată marți, în cadrul Adunării Politice a PPE desfășurată la Bruxelles, la care au participat liderii celor 2 formațiuni moldovene, Maia Sandu (PAS) și Andrei Năstase (PPDA).

Europarlamentarul român Siegfried Mureșan, purtător de cuvânt al PPE, a transmis celor 2 urările sale: ”Bine ați venit!
De mâine, ne apucăm de treabă: pregătim strategia pentru alegerile parlamentare din Moldova din 2018. Obiectivul PPE este clar: să câștigăm aceste alegeri și să dăm Republicii Moldova un guvern care să aducă Moldova mai aproape de Europa. Cetățenii Republicii Moldova merită o clasă politică mai bună decât ceea ce au avut până acum.”

Evenimentul a fost anunțat atât de Maia Sandu cât și de Andrei Năstase pe paginile lor de Facebook.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: