miercuri

27 martie, 2024

21 decembrie, 2017

CEC Bank și Patronatul Investitorilor Autohtoni (PIAROM) au încheiat un protocol de colaborare privind susținerea și dezvoltarea antreprenoriatului din România, anunță un comunicat emis joi de PIAROM.

În baza actului, părtile vor putea efectua demersuri în vederea promovării reciproce, cu scopul susținerii mediului de afaceri autohton.

”Prin semnarea acestui parteneriat, cec Bank demonstreaza, o data in plus, implicarea activa in sustinerea antreprenoriatului romanesc si a initiativelor cu impact semnificativ asupra mediului economic si social”, declară Radu Grațian Ghețea, Președinte – Director General  cec Bank.


”PIAROM a afirmat si sustinut constant importanta implicarii cec Bank in sustinerea antreprenorilor, ca premiza a consolidarii companiilor competitive, indeosebi a celor inovative. Protocolul convenit intre cec Bank si PIAROM va permite o dinamizare a activitatii de creditare a unor proiecte viabile economic, proiecte identificate de PIAROM si propuse a fi evaluate de cec Bank conform legilor si normelor in vigoare”, a declarat Cristian Pârvan, Președintele Patronatului Investitorilor Autohtoni (PIAROM).

CEC Bank este o banca comerciala universala competitiva, cu un portofoliu variat de produse si servicii de calitate: credite pentru persoane juridice si persoane fizice, depozite, carduri, scrisori de garantie, produse de trezorerie, programe finantate extern, fonduri europene, servicii de Internet Banking, Phone Banking si Mobile Banking. In conformitate cu misiunea cec Bank, finantarea IMM-urilor, agriculturii si autoritatilor administratiilor publice locale reprezinta principala preocupare a bancii, fara a neglija insa relatia cu populatia din Romania. Mai multe detalii despre produsele cec Bank se pot obtine in orice unitate a bancii, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

Patronatul Investitorilor Autohtoni este o organizatie patronala, autonoma, fara caracter politic, infiintata in baza principiului liberei asocieri, ca persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial, ce functioneaza in temeiul prevederilor Ordonantei 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii si are ca principal obiectiv reprezentarea, sustinerea si apararea intereselor membrilor sai in relatia cu autoritatile publice, cu sindicatele si cu alte persoane fizice sau juridice. Activitatea Patronatului excede insa sfera relatiilor de reprezentare a intereselor membrilor sai, organizatia asumandu-si un rol activ atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere social, prin promovarea unor principii fundamentale ale dezvoltarii sustenabile precum incluziunea sociala, egalitatea de sanse si de tratament sau respectarea drepturilor fundamentale ale omului.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: