vineri

20 mai, 2022

Packeta își dublează echipa din România

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 ianuarie, 2022

Platforma digitală Packeta își dublează echipa din România și anunță că va angaja personal pe segmentele de servicii clienţi, IT, vânzări, manageri de portofoliu pentru puncte pick-up şi lucrători în depozit, scrie News.ro.

„Packeta România, platformă digitală şi logistică globală, membră a Packeta Group, compania cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, dublează echipa în 2022 şi estimează că va depăşi 140 de angajaţi la finalul anului. În prezent, Packeta România are peste 70 de angajaţi, în special, în oraşele în care compania operează hub-ul regional şi depozite: Bucureşti, Oradea etc.”, anunţă compania.

„Începând cu 2020, am avut o dezvoltare accelerată pe piaţa din România, care va continua şi în 2022, bazându-ne pe evoluţia comerţului online din România şi pe vânzările cross border.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Iar investiţiile de 3 milioane de euro din ultimii doi ani, ce au presupus deschiderea de noi depozite şi transformarea depozitului din Bucureşti în hub regional, concomitent cu creşterea semnificativă a volumului de colete procesate, au creat o nevoie şi mai mare de resurse umane. De asemenea, planurile de dezvoltare de anul acesta ale Packeta România presupun dublarea echipei”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România.

Compania urmăreşte creşterea echipei în zonele de Sud şi Vest ale României, unde sunt operaţionale depozitele, iar sistemele de dezvoltare sunt puse la punct şi unde urmează noi investiţii. Astfel, Packeta România vizează angajări pe segmentele de servicii clienţi, IT, vânzări, manageri de portofoliu pentru puncte pick-up şi lucrători în depozit.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: