vineri

1 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

15 martie, 2014

PDL şi PMP au organizat sâmbătă, fiecare separat, câte un protest în Capitală, ambele împotriva guvernului Ponta. La protestul PDL au participat aproximativ 300 de persoane, la cel al PMP în jur de 6.000.

Protestul faţă de introducerea accizei suplimentare la combustibil, organizat de Partidul Mişcarea Populară, s-a desfăşurat, sâmbătă, în Piaţa George Enescu din Capitală. Manifestarea, la care au participat între 6.000 şi 8.000 de persone, în funcţie de sursă, s-a încheiat în Piaţa Victoriei, cu scandări ale participanţilor împotriva Guvernului.

La acţiunea de protest au participat Elena Udrea, Eugen Tomac şi Cristian Preda.


„S-a decis ca Congresul să fie amânat până după alegerile europarlamentare, pentru că suntem în campanie şi avem nevoie să ne ocupăm de a câştiga voturile românilor şi nu de a câştiga bătălii interne. Şi, în al doilea rând, nu ne interesează funcţiile. Uitaţi ce bine mă simt eu în interiorul acestui partid neavând nicio funcţie”, a spus sâmbătă Elena Udrea.

Elena Udrea a mai spus că Elena Băsescu nu a venit la PMP “deocamdată”, dar că acest partid doreşte ca ea să facă acest pas.

În cealaltă tabără de opoziţie, câteva sute de membri ai PDL Bucureşti au participat, sâmbătă dimineaţă, la un protest la adresa premierului Victor Ponta, democrat-liberalii lăsând în faţa Guvernului o “diplomă de doctor în hoţie, minciună şi faliment”.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Manifestanţii PDL Bucureşti au fost conduşi de purtătorul de cuvânt al organizaţiei, fostul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaei, şi de fostul primar Cristian Poteraş. Preşedintele PDL, Vasile Blaga s-a aflat, sâmbătă, la Timişoara.


Democrat-liberalii au ţinut să precizeze că acţiunea PDL Bucureşti a făcut parte dintr-un şir de evenimente desfăşurate de partid la nivel naţional, iar ideea organizării acestui marş, intitulat “Marş, Ponta”, a fost luată vineri.

Etichete: , , , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: