sâmbătă

13 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 aprilie, 2013

Comisia Europeană a aprobat, marți, finanțarea din fonduri structurale a construcției magistralelor de metrou M4 și M5, care includ cartierul Drumul Taberei, precum și a tronsonului de autostradă Sebeș-Turda, a informat Ministerul Transporturilor.

Potrivit sursei citate, cele două investiții sunt estimate la peste 2 miliarde de euro și vor putea fi finanţate din Programul Operaţional Sectorial de Transport (POS-T) în proporție de 85%, restul însemnând contribuția României.

Implementarea proiectelor trebuie să se încheie până la sfârşitul anului 2015, banii fiind alocați în actuala perioadă de programare.


În prezent sunt în pregătire documentaţiile tehnico-economice, urmând ca, până în luna septembrie 2013, să fie transmise cererile de finanţare şi de rambursare a cheltuielilor.

”În urma concretizării acordului comunitar, Ministerul Transporturilor are astăzi asigurată sursa de finanţare pentru demararea obiectivelor de investiţii de importanţă strategică pentru România, magistralele de metrou M4 şi M5 şi tronsonul de autostradă Sebeş – Turda”, a declarat ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: