marți

26 septembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 aprilie, 2012

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a subliniat, miercuri, la postul B1TV, că a rămas membru al PNL și a cerut să fie invitat la Biroul Politic al liberalilor, șeful PNL, Crin Antonescu, declarându-se deschis la această solicitare.

Ungureanu a declarat că, deși s-a autosuspendat din PNL, el a rămas membru al partidului.

”Domnule președinte Crin Antonescu, va rog să mă invitați la o ședință a biroului politic al PNL. N-aș vrea să credeți că e un statut amfibiu. Nu am un motiv să demisionez. În momentul de față, refuzându-mi orișice critică la adresa unui partid politic ca atare, locuiesc foarte bine definiția mea de premier independent. Independet politic față de partidele aflate în arcul de guvernare și față de partidele aflate în opoziție”, a spus Ungureanu, la postul B1 TV.


În replică, la Antena 3,  Crin Antonescu s-a declarat dispus să-l invite pe Ungureanu la ședința conducerii PNL.

”În legătură cu solicitarea de invitaţie: noi, în mod curent, nu invităm membrii simpli ai partidului la şedinţele conducerii decât la solicitarea expresă a acestora – categorie în care l-am putea încarda pe domnul Ungureanu, o să-mi consult colegii – şi de obicei aceşti membri de rând ai partidului nu sunt prim-miniştri sau, dacă sunt prim-miniştri, avem idee despre asta, au un mandat din partea noastră, ceea ce nu e cazul. Nu ştiu dacă nu cumva chiar e cazul să avem această discuţie, poate o terminăm odată, o să-mi consult colegii şi nu este exclus”, a spus Crin Antonescu, la Antena3.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: