marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 august, 2020

Omul de afaceri Mohammad Murad (foto)proprietar al mai multor hoteluri, este cercetat penal pentru coruperea alegătorilor. Candidat pentru postul de primar al Mangaliei, el a fost filmat în timp ce împărţea pachete inscripţionate cu numele său şi sloganul electoral.

IPJ Constanţa a anunţat că s-a autosesizat și a declanșat o anchetă penală, după ce un post local de televiziune a a difuzat filmarea cu pachetele electorale.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni seară de IPJ Constanţa.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

În ştirea transmisă de un post de televiziune din Constanţa se observă cum Mohammad Murad împarte unor cetăţeni pachete cu sloganul „Alături de oameni” şi numele său, el înregistrându-şi de altfel candidatura la funcţia de primar al Mangaliei, ca independent, după ce anterior îşi declarase dorinţa de a candida pentru Primăria Constanţa.

Mohammad Murad a negat că pachetele erau electorale și susține că le-a dus acele cadouri unor foști angajați pe care s-a dus să-i viziteze.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: