luni

8 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 aprilie, 2013

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, susține că a primit un acord verbal din partea reprezentanților Comisiei Europene privind finanțarea din fonduri UE a tronsoanelor de metrou Drumul Taberei și Parc Basilescu-Străulești.

El a precizat că astfel Comisia Europeană ar urma să deconteze României și sumele deja cheltuite în proiectele de metrou.

”Acordul Comisiei Europene este verbal, deocamdată, pentru finanţarea extinderii magistralei de metrou M4 şi pentru finanţarea construcţiei magistralei de metrou M5 Drumul Taberei – Pantelimon. Vorbim despre decontarea de către CE a sumelor plătite deja. Am primit acordul Comisiei Europene pentru a face această procedură”, a spus ministrul.


El a susținut că nimeni nu s-a gândit la accesarea fondurilor UE pentru metrou.

Printr-o finanțare euroeană a metroului Bucureștean, România ar urma să primească de la Comisie deconturi de 85% din valoarea lucrărilor.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: