joi

29 septembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

23 iunie, 2020

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a solicitat marți întrunirea de urgență a Consiliului de Administrație al Unifarm „în vederea luării deciziilor care se impun în cazul directorului general al SC Unifarm SA, Adrian Ionel, în urma comunicatului Direcției Naționale Anticorupție”.

Compania Națională Unifarm se află în subordinea Ministerului Sănătății și s-a ocupat de achiziționarea în regim de urgență a echipamentelor de protecție necesare în timpul epidemiei cu noul coronavirus.

Adrian Ionel a fost pus marți sub urmărire penală și a fost plasat sub control judiciar, într-un dosar cu cinci infracțiuni de corupție. El este acuzat că a cerut 760.000 de euro pentru atribuirea unui contract de achiziție de echipamente de protecție, în timpul pandemiei de COVID.


Contractul a fost negociat la restaurant, cu un intermediar, iar cele un milion de măști livrate prin contract Unifarm SA nu erau măști chirurgicale, ci măști de protecție neconforme cu standardele stipulate în contract, potrivit DNA.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

13 state membre UE au semnat o scrisoare prin care solicită Bruxelles-ului să propună un plafon de preț la gaz la reuniunea miniștrilor UE de energie de săptămâna

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: