luni

6 februarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 aprilie, 2018

UPDATE: Ministrul britanic al Comunităţilor, Sajid Javid, a fost numit luni ministru de Interne în locul lui Amber Rudd.

****

Ministrul britanic de Interne, Amber Rudd (foto), a demisionat duminică, după ce a dezinformat o comisie parlamentară negând că executivul de la Londra are ţinte privind numărul de imigranţi ilegali ce trebuie deportaţi.

Demisia i-a fost acceptată duminică de premierul Theresa May.

În scrisoarea de demisie, Amber Rudd susține că a indus în eroare comisia în mod neintenţionat,  deoarece nu știa că există norme penrtu deportări.

De asemenea, opoziția a critica Guvernul de la Londra pentru modul în care a gestionat situaţia unor imigranţi originari din Caraibe, care în mod eronat au fost catalogaţi drept ilegali.

Autorităţile au ameninţat cu deportarea unii imigranţi din aşa-numita „generaţie Windrush”, muncitori caraibieni invitaţi de Londra să suplimenteze forţa de muncă în perioada 1948-1971.

Partidul Laburist, principala formaţiune de opoziţie din Parlamentul de la Londra, a solicitat în mod repetat demisia lui Rudd şi a cerut premierului May să explice ce rol a avut în politicile guvernamentale privind imigraţia.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

România a reușit să facă progrese semnificative în ceea ce privește recuperarea decalajului față de media în privind PIB-ului pe cap de locuitor. Odată cu aderarea la NATO

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: