miercuri

17 aprilie, 2024

21 februarie, 2024

Liderul PSD Mihai Tudose a anunțat miercuri, într-o declarație comună cu prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, că prima discuție di Coaliție a fost „foarte serioasă, aprofundată” și s-a convenit asupra unei strategii pe care liderii PSD și PNL o vor prezenta conducerilor celor două partide.

„Așteptam o cercetare sociologică despre ce doresc românii. A sosit azi-noapte. Vă dăm în premieră faptul ca 60% dintre români își doresc comasarea. Chiar mai mulți își doresc ca această coaliție să meargă mai departe. Este clar că lumea s-a săturat de schimbări bruște. Astăzi la ora 16.00 partidele se vor întâlni. Să vedem ce spun partidele despre strategia pe care ne-am gândit să le-o propunem La 19.00 veți avea președintii celor doua partide care vor explica”, a spus Tudose.

„Trebuie să avem în vedere și ce se întâmplă în Europa. Nu putem sa fim defazați complet. Nu mă întrebați ce conține strategia, pentru că mai întâi vor afla colegii noștri. Decizia o vor anunța președinții celor două partide, de la ora 19.00”, a mai spus Tudose.

„E firesc să ne ascultăm glasul colegilor de la ora 16.00 în birourile de conducere ale celor două partide. Ieri am explicat colegilor de la Bruxelles, am stat de vorbă cu Manfred Weber”, a precizat și Rareș Bogdan.

***Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Cu câteva luni înaintea de alegerile europarlamentare, sondajele arată că

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: