luni

8 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 mai, 2011

Directorul Serviciului de Informaţii Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, susţine că nu are tentaţia de a candida la Preşedinţie în anul 2014, dar menţionează că va face ceea ce este nevoie în beneficiul ţării, din orice postură în care consideră că este competent.

Într-un interviu acordat PRO TV, la emisiunea „După 20 de ani”, Ungureanu a fost întrebat dacă are în vedere o eventuală candidatură la şefia statului.

”Eu nu am tentaţii de acest gen, îmi refuz astfel de tentaţii. Ar fi, cred, neplăcut pentru cineva aflat într-o poziţie de responsabilitate să vorbească despre aşa ceva. (…) Vă pot însă spune că acolo unde este nevoie de mine şi unde cred că pot face ceva în beneficiul ţării, o voi face”, a răspuns directorul SIE.


Întrebat dacă exclude o eventuală candidatură la Preşedinţie, Ungureanu a răspuns: ”Nu e vorba că exclud sau accept ceva. Deocamdată, îmi fac treaba cât pot de bine până la sfârşit”.

Numele fostului ministru liberal de Externe a fost vehiculat în mediile politice drept posibil candidat susţinut de actualul preşedinte, Traian Băsescu, pentru alegerile prezidenţiale din 2014.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: