sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

22 iunie, 2017

Comisia de Autorizare a Împrumuturilor Locale din Ministerul Finanţelor a aprobat contractarea de finanţări rambursabile în valoare de 176,6 milioane lei pentru realizarea de investiţii publice de interes local.

Totodată, au fost autorizate credite de 57,4 milioane de lei destinate refinanțării datoriei publice locale, potrivit unui comunicat al Ministerului Finanţelor.

Dintre investițiile aprobate se remarcă lucrările de reparații capitale la Aeroportul Transilvania Târgu Mureș şi reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din sectorul 6 al Municipiului București.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Tragerile sunt programate pentru 2018, finanţările de la bugetul central pentru investiţii fiind, deocamdată, blocate anul acesta din lipsă de fonduri.

Guvernul nu a alocat bani pentru acest an pentru finanţarea proiectelor de investiţii derulate de administraţiile locale, în condiţiile în care plafonul precedent, de 1,2 miliarde lei, a fost epuizat, aminteşte News.ro.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: