Membru AUR, angajat al Senatului, a fost prins de SPP cu cannabis
joi

28 octombrie, 2021

Purtătorul de cuvânt al AUR a fost prins de SPP cu un plic ce ar conține cannabis

27 august, 2021

Mircea Gheorgheosu (foto), angajat al grupului de la Senat al AUR, ca expert în comunicare, a fost prins, vineri dimineață, de ofițerii SPP, cu un plic de substanță ce părea a fi marijuana. La percheziții, acesta ar fi recunoscut că în plic are cannabis și ar fi insistat că substanța este doar pentru consumul propriu.

Bărbatul, apropiat al liderului AUR George Simion, care s-a pronunțat public pentru legalizarea consumului de marijuana, lucrează la un cabinet parlamentar din teritoriu și venise la Parlament în calitate de vizitator, conform Digi24.

Mircea Gheorgheosu deține în AUR poziția de purtător de cuvânt.

Poliția Capitalei a transmis un comunicat în care precizează că Secția 17 a fost sesizată de SPP cu privire la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni: ”Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, transmite Poliția Capitalei.

Substanța găsită a fost trimisă la laborator, unde urmează să fie expertizată.

Deocamdată nu s-a deschis niciun dosar penal în acest caz, însă dacă se dovedește că plicul în cauză conține droguri, membrul AUR riscă dosar penal pentru deținere ilegală de droguri pentru consum propriu, faptă care se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani.

Copreşedintele AUR George Simion a afirmat se vor lua măsurile adecvate, după desfăşurarea anchetei.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi vom lua măsurile adecvate. Cu siguranţă, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”, a declarat, pentru Agerpres, copreşedintele AUR George Simion.

 citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr