miercuri

19 iunie, 2024

28 ianuarie, 2024

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, sâmbătă, în discursul său de la Satu Mare, despre pomeni electorale şi despre surse pentru creşterea pensiilor. El s-a adresat folosind expresia „mă măgarilor!” celor care pun la îndoială sursele de bani pentru creșterea pensiilor, subliniind că aceştia sunt cei care au „construit România”, scrie news.ro

„Nu am nicio reţinere să spun: sunt un om care îmi asum lucruri, şi bune, şi rele. Sunt un om care ştiu să mă aplic şi să văd că, dacă continuăm cu pomeni electorale, se duce România în cap.

Şi normal că mediul de afaceri vede că suntem direcţionaţi doar într-o anumită zonă, dar nici nu mai pot să rabd să-i văd la televizor că în continuu discută de unde sunt bani pentru pensionari. Mă, măgarilor, oamenii ăia au construit România, oamenii aceia sunt părinţii şi bunicii noştri! Eu nu pot lăsa acei oameni să moară de foame, să nu aibă bani de medicamente! Sunt o prioritate a unui guvern condus de un social-democrat dar avem obligaţia de a menţine echilibrul, s-au terminat extremele!”, a afirmat Marcel Ciolacu, sâmbătă, în aplauzele celor prezenţi la conferinţa de alegeri a PSD Satu Mare.


Primul ministru s-a declarat „mândru” de toţi membrii cabinetului său.

„E un moment important pentru România, 2024, nu numai pentru PSD. Tot ce s-a reuşit în ultima perioadă… şi vreau să vă spun că sunt mândru de toţi miniştrii din Guvernul României, fiindcă suntem o echipă. Nici eu nu sunt perfect, niciunii dintre ei nu sunt perfecţi, toţi încercăm să învăţăm. Toţi încercăm să ne adaptăm acestei dinamici şi suntem într-un ritm alert”, a mai spus Marcel Colacu.

***


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: