vineri

5 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 octombrie, 2011

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) va înfiinţa două filiale ale Companiei Naţionale Romtehnica, din subordinea sa, pentru a oferi asigura serviciile de pază şi de catering pentru unităţile Armatei, a declarat ministrul Gabriel Oprea, într-un interviu publicat marţi de Agerpres.

”Cele două filiale vor înlocui, începând cu 1 ianuarie 2012, operatorii economici care asigură în prezent respectivele servicii de pază şi de hrănire. Această concepţie, elaborată de specialiştii instituţiei, vizează în primul rând îmbunătăţirea acestor tipuri de servicii şi reducerea cheltuielilor cu până la 30%, în contextul în care situaţia economică a ţării şi bugetul alocat armatei impun adoptarea de măsuri concrete pentru utilizarea cu eficienţă maximă a resurselor financiare bugetare”, a susţinut Oprea.

El a precizat că în cele două filiale ale Romtehnica vor fi create 6.000 de locuri de muncă, din care 5.500 vor oferite soldaţilor şi gradaţilor voluntari care au părăsit Armata.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: