sâmbătă

28 ianuarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

6 ianuarie, 2017

liviu popPremierul Sorin Grindeanu a aprobat joi decretele de eliberare din funcție a celor 3 secretari de stat de la Minsterul Educației- Monica Anisie, Valentin Costreie și Laurențiu Vlad- și a aprobat numirea în funcția de secretar de stat la același minister a lui Liviu Pop (foto).

Liviu Pop a fost ministru pentru Dialog Social în Guvernul Ponta 4, anterior preocupându-se de protejarea colegilor de partid de acuzații de plagiat.

Ca ministru interimar al Educației, în 2012, Liviu Popa reorganizat Consiliul Național de Etică cu doar o zi înainte de a lua în discuție teza de doctorat a fostrului ministru Ioan Mang (PSD) și a autorizat desființarea Consiliul Național de Atestare a Diplomelor și  Titlurilor Universitare chiar când aceasta delibera asupra tezei de doctorat a lui Victor Ponta.


Tot joi, premierul Sorin Grindeanu a revocat din funcție președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Marcel Miclău, numind și înlocuitorul: Cristiana Barbu. Noul președinte AOFM este mama fostului deputat PSD Cătălina Ştefănescu și a mai ocupat această poziţie şi între 2012 şi 2016.

(Citiți și: PSD a câștigat alegerile. Vom întâlni (cel puțin) 2.204 români fericiți)

Miercuri, premierul Grindeanu a numit și un nou secretar general al Guvernului, în persoana lui Mihai Busuioc, fost șef al Agenției de cadastru și Publicitate Imobiliară, demis în 2012 de Victor Ponta de la conducerea acelei instituții ddupă ce  inspectorii Corpului de Control al Guvernului au identificat nereguli în derularea unui proiect al Cadastrului pentru care BIRD a împrumutat României peste 47 milioane euro.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

România a reușit să facă progrese semnificative în ceea ce privește recuperarea decalajului față de media în privind PIB-ului pe cap de locuitor. Odată cu aderarea la NATO

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: