Comisie de comisie de comisie: Liviu Dragnea a constituit grupul PSD care monitorizează îndeplinirea programului de guvernare - CursDeGuvernare.ro
joi

28 octombrie, 2021

Comisie de comisie de comisie: Liviu Dragnea a constituit grupul PSD care monitorizează îndeplinirea programului de guvernare

24 septembrie, 2018

Conducerea PSD a decis înfiinţarea în partid a unui grup de urmărire a îndeplinirii programului de guvernare. Grupul este format din persoane care l-au sprijinit în final pe Liviu Dragnea în bătălia cu tabăra contestatoare, printre membrii acestuia numărându-se Marian Oprişan, Nicolae Bădălău, Codrin Ştefănescu sau Doina Pană.

Anunţul a fost făcut de Liviu Dragnea luni, după ședința Biroului Permanent Național. Liviu Dragnea a venit la declaraţii împreună cu premierul Viorica Dăncilă, însă doar preşedintele PSD a vorbit presei.

”Am hotărât înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestiunea resursei umane din PSD şi analiza periodică a începlinirii programului de guvernare, un grup format din nouă colegi, cu precizarea că acest grup nu se ocupă de evaluarea miniştrilor, acţiune de care se ocupă doar doamna prim-ministru, ci doar de a verifica în mod constant şi de a informa periodic BPN şi pe doamna prim-ministru despre stadiul îndeplinirii programului de guvernare. De asemenea, vor informa permanent şi liderii de grup, pentru că vorbim de acţiunile care trebuie să se îndeplinească de către Guvern, precum şi cele care trebuie să se îndeplinească de către Parlament în realizarea programului de guvernare”, a afirmat Liviu Dragnea.


El a precizat şi cine sunt membrii grupului: Doina Pană, Dragoş Benea, Marian Oprişan, Nicolae Bădălău, Constantin Rădulescu, Laurenţiu Nistor, Marius Dunca, Gabriel Zetea şi Codrin Ştefănescu.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Conducerea PSD s-a întrunit luni în şedinţa Biroului Permanent Naţional, fiind prima şedinţă după reuniunea Comitetului Executiv în care s-au discutat nemulţumirile unor lideri ai partidului.

Precedenta şedinţă a BPN a avut loc la sfârşitul lunii mai.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr