marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

29 iulie, 2017

Toate disciplinele trebuie să aibă manuale, inclusiv „Dirigenția”, potrivit ministrului Educației, Liviu Pop, care a postat pe pagina sa de Facebook o listă a „ programelor şcolare pentru învăţământul gimnazial la care trebuie să existe manuale şcolare”.

Într-o listă de 118 de titluri, după controversatul manual de Educaţiei Fizică urmează 40 poziții de „Pregătire sportivă practică” pentru tot atâtea discipline sportive, de la atletism, badminton, baseball, canotaj, la gimnastică, judo şi lupte greco-romane și până la șah, tenis, softball şi yachting.

Numeroasele manuale destinate disciplinelor sportive ar urma să fie introduse pentru elevii din şcolile cu profil sportiv, au precizat oficiali din Ministerul Educaţiei pentru News.ro.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Totdată, și disciplina „consiliere și orientare trebuie să aibă manuale. Pentru că la Consiliere și orientare, acea Dirigenție pe care o știți dumneavoastră, noi trebuie să venim cu educația juridică, de aceea am semnat acord cu ministerul, pentru educație juridică, educație pentru sănătate, educație pentru familie, educație financiară, educație de mediu, trebuie să le facă în orele de Consiliere și orientare. (…) Acea Dirigenție pe care o știți dumneavoastră și care acum este Consiliere și orientare este absolut necesară”, a declarat ministrul Pop, citat de Digi24.ro.

 


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: