vineri

19 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

19 octombrie, 2015

anca boagiuPartidul Popular European a publicat luni pe site-ul formaţiunii lista celor care şi-au depus candidatura pentru un post de conducere al PPE.

Pe lista candidaturilor pentru un post de vicepreşedinte se află Anca Boagiu (PNL).

La Congresul PPE care se organizează în perioada 21-22 octombrie la Madrid, 749 de delegaţi din 32 de state vor alege noua conducere a PPE- preşedinte, secretar general, 10 vicepreşedinţi şi trezorierul.


Preşedintele PPE va fi ales pe 21 octombrie, acesta urmând să nominalizeze un candidat pentru poziţia de secretar general. Candidaţii pentru poziţiile de vicepreşedinte au fost nominalizaţi de propriile formaţiuni naţionale, lista închizându-se pe 14 octombrie. Congresul va alege secretarul general, trezorierul şi vicepreşedinţii pe 22 octombrie.

Candidaţii sunt:

Pentru preşedinţia PPE–  Joseph Daul, Franţa

Pentru 10 posturi de vicepreşedinte candidează 12 politicieni– Tobias BILLSTRÖM (Suedia), Anca BOAGIU (România), Kinga GÁL (Ungaria), Johannes HAHN (Austria), Jyrki KATAINEN (Finlanda), David McALLISTER (Germania), Dara MURPHY (Irelanda), Paulo RANGEL (Portugalia), Jacek SARYUSZ-WOLSKI (Polonia), Antonio TAJANI (Italia), Marianne THYSSEN (Belgia), Corien WORTMANN-KOOL (Olanda).


Pentru poziţia de trezorier– Christian SCHMIDT, Germania.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: