joi

26 ianuarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 februarie, 2017

UPDATE 2 / Leul își continuă deprecierea, ajungând la cotația de 4,5538, cel mai mare nivel RON/EUR din 26 octombrie 2012 încoace, pe piața interbancară, miercuri la ora 15,35.

Totodată, Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,5240 lei/euro. Este cea mai ridicată valoare atinsă de moneda europeană în faţa leului din 30 decembrie 2016.


Media ponderată calculată de Bloomberg pentru ziua de 1 februarie este de 4,5510 lei/ euro, miercuri la ora 16,27.

 

*

UPDATE 1/ Leul înregistrează o depreciere de peste patru bani faţă de euro, miercuri la ora 14,21, până la 4,5458 lei/ euro. pe piaţa interbancară. 


*

Miercuri dimineaţă, moneda națională s-a depreciat într-o singură oră cu doi bani până la 4,5264 lei / euro, pe piața interbancară, operatorii de piață speculând emoțiile stârnite de ședința de guvern de marți seara.

Piața valutară sancționează aprobarea unui buget de stat considerat de analiști prea optimist, dar și aprobarea ordonanței de urgență care schimbă Coduil Penal și dezincriminează abuzul în serviciu și alte fapte de corupție.

Pe de altă parte, toți indicii Bursei de Valori București (BVB) au deschis sesiunea de tranzacții de miercuri în scădere cu până la 1%.

Știrea se actualizează

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

România a reușit să facă progrese semnificative în ceea ce privește recuperarea decalajului față de media în privind PIB-ului pe cap de locuitor. Odată cu aderarea la NATO

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: