marți

9 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

15 iunie, 2016

iohannisPreședintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că interesul României pentru aderarea la Spațiul Schengen rămâne neschimbat, anunță Agerpres.

„În contextul actual, menținerea funcționalității Spațiului Schengen, unul dintre proiectele cele mai vizibile și valoroase pentru comunitatea europeană, este în continuare foarte importantă. Interesul României pentru aderarea la Schengen rămâne neschimbat și ne vom continua demersurile pentru a contribui la întărirea frontierelor externe ale UE”, a afirmat șeful statului, în conferința de presă comună cu omologul său bulgar, Rosen Plevneliev.

Președintele Bulgariei a subliniat că trebuie să existe o colaborare mai mare pentru ca proiectul Schengen să nu fie modificat.


„Trebuie să continuăm să lucrăm pentru a nu fi modificat proiectul Schengen. Trebuie să colaborăm mai mult ca să fim mai eficienți”, a precizat Plevneliev.

Președintele Klaus Iohannis efectuează miercuri și joi o vizită oficială în Bulgaria.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: