sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

11 iunie, 2012

Liderul Forumului Democrat al Germanilor din România (FDRG), Klaus Iohannis, a obţinut al patrulea mandat de primar al Sibiului, cu 77,9 %, portrivit datelor finale furnizate luni de Biroul Electoral Județean Sibiu.

Iohannis a fost ales de 53.281 de sibieni, fiind urmat de candidatul USL, conservatorul Dragoş Marinca Floarea, votat de 6.309 de alegători, precum şi de candidatul PDL, Mariana Brunchea, care a luat 3.385 de voturi.

FDGR domină și Consiliul Local al Municipiului Sibiu, cu 37.475 de voturi, urmat de USL cu 16.156 voturi valabile, și de PDL, cu 6.098 voturi.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

La Consiliul Județean, numărătoarea nu seîncheiase luni după-amiază, candidatul gemanilor, Martin Bottesch, luptându-se pentru al treilea mandat de preşedinte.

Conform numărătorii paralele a PSD, candidatul USL, deputatul social-democrat Ioan Cindrea ar fi câştigat preşedinţia CJ Sibiu, cu un avans de 14.000 de voturi față de Martin Bottesch.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: