marți

9 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

26 septembrie, 2018

Până să apară un verdict în dosarul Gigina, Gabriel Oprea încearcă timid să revină pe scena politica

Dosarul morții polițistului Bogdan Gigină a fost mutat, pentru a doua oară, la o altă instanță, anunță Digi24.

Curtea supremă a decis în vară că procesul ar trebui să se desfășoare la Judecătoria Sectorului 1, dar miercuri un alt judecător a hotărât că dosarul va fi judecat la Tribunalul București.

Ancheta a început în octombrie 2015, la scurt timp după ce agentul rutier Bogdan Gigină a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe strada Ştirbei Vodă din Bucureşti. El gonea cu motocicleta prin ploaie încercând să-i croiască drum vicepremierului Gabriel Oprea prin traficul din Bucureşti.


Procurorii spun că vina pentru acest accident o poartă fostul vicepremier Gabrierl Oprea şi administratorul firmei care a săpat groapa şi nu a semnalizat-o bine.

DNA a finalizat ancheta în mai 2018, doar după ce Înalta Curte de Casație și Justiție, la solicitarea părinților lui Bogdan Gigină, a dat un termen pentru finalizare.

Senatul a respins în septembrie 2016 cererea DNA de ridicare a imunității lui Gabriel Oprea în vederea acnhetării sale pentru ucidere din culpă în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină. DNA ceruse ridicarea imunității lui Gabriel Oprea în vederea anchetării acestuia pentru ucidere din culpă.


Articole recomandate:

Etichete: , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: