marți

9 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 iulie, 2019

Alexandra Mâceșanu, adolescenta sechestrată

Inspecția Judiciară s-a sesizat în legătură cu divulgarea unor informații confidențiale din dosarul privind presupusele crime de la Caracal, conținute în scrisoarea deschisă a Asociației pentru Apărarea Statutului Procurorilor (AMASP), relatează Mediafax.

Reprezentanți ai Inspecției Judiciare au declarat că vor verifica situația și vor anunța în cursul zilei de luni măsurile luate, în contextul în care polițiștii neagă unele informații din comunicatul Asociației.

AMASP a susținut, sâmbătă, într-un comunicat în care prezintă o cronologie a acțiunilor anchetatorilor în cazul fetei dispărute la Caracal, așa „cum a fost ea constatată de colegii procurori”, că la perchezițiile efectuate la locuința suspectului a fost găsit un corp carbonizat.


De asemenea, AMASP susține că intervenția în casa suspectului, de unde sunase adolescenta care a reclamat la 112 că este sechestrată, a vut loc la ora 06.00 întrucât poliția a anunțat că „nu mai are oameni disponibili la sediu”. Echipa de polițiști a fost în final constituită după mai bine de două ore, la 05.30 dimineața, conform AMASP.

Polițiștii susțin că procurorul de caz nu i-a lăsat să intre în casa suspectului înainte de ora 06.00, așa cum preciza mandatul de percheziție domiciliară obținut de la judecător.

În acest caz, fiind vorba despre viața unei persoane, reamintim că nu era nevoie de niciun mandat.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: