duminică

29 mai, 2022

Guvernul analizează posibile stimulente pentru companiile care își trimit angajații în telemuncă

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

6 noiembrie, 2020

Guvernul analizează posibilitatea acordării unor stimulente pentru companiile care le vor permite angajaților să lucreze de acasă, în contextul noilor restricții anunțate joi de președintele Klaus Iohannis, a declarat premierul Ludovic Orban la Digi24.

Executivul lucrează în prezent la o ordonanță de urgență cu astfel de măsuri. Premierul a prezentat drept exemplu stimulentele de 500 de euro alocate pentru angajații care au lucrat în telemuncă în perioada stării de urgență.

Această sumă face parte dintr-un program guvernamental ce vizează achiziționarea de echipamente IT. Banii se acordă la cerere, prin intermediul angajatorului. Măsura a fost prezentată inițial în planul de relansare al Guvernului și a fost aprobată la începutul lunii august, prin OUG.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Ajunsă în Parlament, ordonanța a fost amendată în septembrie de către Senat, care a decis să prelungească aplicarea ei și pe durata stării de alertă.

Starea de urgență a fost instituită de șeful statului în perioada 16 martie-14 mai, iar de pe 15 mai până în prezent Guvernul a decretat, pe durate repetate de 30 de zile, stare de alertă.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 86 (al 15-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE Curs de Guvernare: Din cele 192 de pagini, 26 sunt alocate unei serii de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: