vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 noiembrie, 2021

Trei deputați PNL au anunțat luni că părăsec grupul parlamentar al formațiunii, urmând să îngroașe numărul parlamentarilor membri PNL care activează, alături de Ludovic Orban, ca independenți.

Deputatul Nicolae Giugea şi-a anunţă primul luni retragerea din Grupul parlamentar condus de Florin Roman (foto), afirmând, pe Facebook, că partidul este ținut captiv de un grup care se comportă iraţional și se îndreaptă către un naufragiu evident. Nicolae Giugea este al 11-lea parlamentar care urmează exemplul dat de Ludovic Orban, care și-a anunțat plecarea din grupul parlamentar pe 26 octombrie.

”Nu există niciun fel de explicaţie logică pentru modul în care, în câteva luni, grupul lui Florin Cîţu a distrus o coaliţie perfect funcţională, a distrus un guvern care avea oportunitatea de a face reforme reale pentru a pune România pe direcţia cea bună şi, în cele din urmă, a instalat haosul în ţară. În plină pandemie, aşa zisa echipă câştigătoare a declanşat un război în partid, apoi unul în coaliţie, apoi unul cu întreaga ţară.”, scrie deputatul Giugea pe Facebook, comparând ceea ce se întâmplă acum în PNL cu fenomenul inexplicabil al sinuciderii balenelor.


El afirmă că negocierile pentru stablirea unui nou guvern au arătat că, în momentul de faţă, PNL nu are nicio strategie, niciun plan, nicio idee.

Au urmat, succesiv, anunțuri similare făcute de Gabriel Plăiaşu și Antonel Tănase.

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban şi-a anunţat în 26 octombrie plecarea din grupul parlamentar al PNL. Exemplul său a fost urmat de mai mulţi parlamentari liberali care au rămas însă membri de partid. Până acum şi-au anunţat oficial dezafilierea de la grupurile parlamentare ale PNL: Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Şovăială, George Ionescu, Luminiţa Barcari, Adrian Oros, Bogdan Bola şi Claudiu-Martin Chira.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: