vineri

1 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 septembrie, 2015

refugiati trenuriMinisterul german de Interne a elaborat un proiect de lege prin care vor fi diminuate drastic ajutoarele sociale acordate solicitanţilor şi le interzice acestora deptul la muncă şi la orice formă de educaţie sau training, scrie AFP, care a prezentat acest document.

Imigranţii care au ajuns în Germania prin alte state UE (şi care, potrivit Regulamentului de la Dublin, ar trebui să fie sub jurisdicţia acestor ţări) li se va respinge automat dreptul la beneficiile sociale din legislaţia germană privind imigraţia. Lor li se vor oferi doar bilete de transport şi alimente pentru a se întoarce în prima ţară prin care au intrat în UE.

De asemenea, imigranţilor care nu pot fi deportaţi pentru că nu au documente şi nu dezvăluie ţara de origine, li se va refuza dreptul de a munci şi vor pierde ajutoarele sociale corespunzătoare solicitanţilor de azil.


Cei care provin din state declarate sigure vor avea interdicţie pe piaţa muncii şi la orice formă de educaţie şi training.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Coaliția din Germania a aprobat în urmă cu 10 zile suplimentarea fondurilor de la buget necesare gestionării numărului uriaș de refugiați care vor aplica anul acesta pentru azil în această ţară. Potrivit unei noi estimări, aproximativ un milion de imigranţi vor fi preluaţi anul acesta de Germania.

Din total de şase miliarde de euro, trei miliarde vor fi trecute la cheltuielile din bugetul federal, iar alte trei sunt alocate landurilor și municipalităților.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: