marți

16 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

29 septembrie, 2018

Fostul șef al Fiscului, Gelu Ștefan Diaconu (foto), lansează un nou atac la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, pe care îl acuză că i-a dat ordin președintelui ANAF, Ionuț Mișa, să trimită antifrauda în control la Diaconu și la membrii familiei acestuia.

Totul s-ar întâmpla, transmite Digi24, din cauză că, în urmă cu câteva zile, Gelu Diaconu a publicat documente conform cărora controalele ANAF în redacțiile Hotnews și Rise Project ar fi avut loc în urma denunțului depus de o persoană fictivă.

„Tocmai am fost anunțat că, la comanda lui Dragnea, Ionuț Mișa (președintele ANAF) a trimis Antifrauda în control la mine și la membrii familiei mele, ca urmare a dezvăluirilor pe care le-am făcut cu privire la acțiunile de poliție politică executate de ANAF împotriva redacțiilor Hotnews și Rise Project.


Am înțeles că, și de această dată, au falsificat analiza de risc. În 20 de minute mă întâlnesc cu persoana din interiorul ANAF pentru a primi o copie după acest fals. Revin cu mai multe amănunte.

Până atunci, vreau să îi transmit infractorului condamnat și celui în devenire: v-ați pierdut complet mințile și sunteți foarte speriați dacă ați ajuns să folosiți instituțiile statului pe persoană fizică atât de „transparent”! România nu e Coreea de Nord și nici Turcia sau alt regim totalitar medieval!

Știu că vă miroase a pușcărie, vă înțeleg disperarea și fricile ascunse sub rânjetele schimonosite, dar nu e suficient ca să puneți botniță celor sătui de abuzurile voastre.

Din ce în ce mai mulți angajați MFP-ANAF mă caută și îmi spun ce mai puneți la cale. Singura dilemă pe care ar trebui să o aveți astăzi este legată de numărul dosarelor penale și al anilor de pușcărie…


Dragnea, Mișa…stați pe recepție! Sămbătă revin cu detalii din analiza de risc falsificată care mă privește. Cât despre pudelul lui Mișa, ministrul Teodorovici, care aprobă tacit acțiunile de poliție politică…un singur lucru: impostorii nu rămân în istorie nici cât mustața lui Daddy!

Nu mai speriați pe nimeni, disperaților, cu aceste metode! Chiar nu vă ajunge ce ați făcut pe 10 august? N-ați învățat nimic?”, a scris Gelu Diaconu pe Facebook.

În urmă cu patru zile, Gelu Ștefan Dianconu a publicat pe contul său de Facebook un document despre care susține că a stat la baza controlului din 2017 al Direcției Antifraudă din ANAF la redacția Rise Project, o publicație online independentă, care a investigat afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia, și la redacția Hotnews.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: