miercuri

7 iunie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

2 ianuarie, 2022

Cu trei ani înaintea alegerilor pentru Primăria Capitalei, fostul primar general al Bucureştiului, Gabriela Firea a anunțat deja că va candida din nou pentru postul pe care l-a pierdut anul trecut.

Gabriela Firea, acum ministru al Familiei într-un guvern PNL – PSD nu tocmai prietenos cu actualul primar Nicușor Dan, afirmă că menirea sa este aceea de a rezolva „lucruri de sistem” din Capitală, potrivit declarațiilor făcute la România TV, citate de News.ro.

”Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur”, a afirmat Gabriela Firea.


Fostul primar general a mai adus ca argument împotriva lui Nicușor Dan „senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”, a spus Gabriela Firea.

Ea a adăugat: ”Avem colegi foarte bine pregătiţi, care vor participa la o cursă internă pe sistem american şi vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidenţialelor, vor fi fost depăşite cele locale”.

Gabriela Firea consideră că menirea sa este de a rezolva lucrurile în Capitală şi a acuzat că  activitatea sa la Primăria Capitalei s-ar fi„întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, şi mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste nişte ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a argumentat Gabriela Firea.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 82 (al 19-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE – Curs de Guvernare , sub titlul ”Înapoi, în improvizație”. Din cele 184 de pagini ale acestui

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: