sâmbătă

2 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

29 octombrie, 2019

O nouă declarație scandaloasă a ministrului demis al Finanțelor, Eugen Teodorovici. ”Îmi plac curvele, dar nu în politică”, a spus Teodorovici, în timpul audierii lui Florin Cîțu, în comisiile parlamentare.

„V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (…) Îmi plac curvele, dar nu în politică”, a declarat Eugen Teodorovici la audierea ministrului propus al Finanțelor, Florin Cîțu, în comisiile pentru buget ale Camerei Deputaților și Senatului, potrivit imaginilor difuzate de Digi 24.

Audierea lui Florin Cîțu în comisii a fost bruiată în mod repetat de Eugen Teodorovici, care a avut de comentat la aproape fiecare propoziție rostită, la audieri, de ministrul desemnat.


Acesta nu este primul derapaj de limbaj al lui Teodorovici, el având chiar luna aceasta o reacție deplasată la adresa unei jurnaliste. De asemenea, în trecut, l-a atacat de mai multe ori pe Florin Cîțu, despre care a spus chiar că ”nu are ce să caute pe lumea asta”.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Eugen Teodorovici a jignit recent o jurnalistă, după votul la moțiunea de cenzură, când i-a spus – printre altele – „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte că nu vă văd ochișorii”. Ministrul nu a recunoscut atunci că a jignit-o – „Care jigniri? O să discut cu dânsa” – pentru ca mai apoi să-i prezinte scuze.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: