duminică

24 septembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

15 ianuarie, 2019

Radu Călin Cristea

CNA a decis marţi suspendarea pentru 10 minute a emisiei Realitatea TV joi, începând de la ora 19:00, sancţiunea fiind decisă pentru modul în care postul de televiziune a relatat despre protestul din 10 august, din Piaţa Victoriei.

Conform paginademedia, CNA a analizat referitoare al modul în care a fost prezentat protestul din 10 august de televiziunile de ştiri, stabilind ca Antena 3 să nu fie sancţionată.

România TV a primit o amendă de 15.000 de lei, iar în cazul postului Realitatea TV a fost decisă oprirea emisiei pentru 10 minute  joi, 17 ianuarie, de la ora 19.00.


Radu Călin Cristea, membru CNA, cel care a şi făcut propus sancţiunea, s-a considerat chiar îngăduitor atunci când a făcut propunerea. În ședința din 10 ianuarie 2019, CNA a decis și amendarea postului Realitatea TV cu suma de 5.000 de lei.

Sancţiunea pentru Romania TV, de 15.000 de lei, a venit la propunerea lui Radu Herjeu, membru CNA.

„Abuz al Consiliului Național al Audivizualului la adresa Realitatea TV. În urmă cu puțin timp, postul nostru de televiziune a fost sancționat de CNA pentru că a informat. V-a adus informații despre mitingul diasporei din 10 august și despre intervenție dură a jandarmerie. Realitatea TV a fost monitorizată strict. Pentru modul în care v-am dezvăluit tot ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei, azi, CNA a hotărât să ne suspende emisia. Asa că, joi, 17 ianuarie, intre orele 19.00 si 19.10 emisia va fi suspendata”, este reacția Realitatea TV. televiziune.

 


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Un prieten m-a sunat aseară, să mi se plângă ”cât

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: