luni

15 iulie, 2024

15 ianuarie, 2019

Radu Călin Cristea

CNA a decis marţi suspendarea pentru 10 minute a emisiei Realitatea TV joi, începând de la ora 19:00, sancţiunea fiind decisă pentru modul în care postul de televiziune a relatat despre protestul din 10 august, din Piaţa Victoriei.

Conform paginademedia, CNA a analizat referitoare al modul în care a fost prezentat protestul din 10 august de televiziunile de ştiri, stabilind ca Antena 3 să nu fie sancţionată.

România TV a primit o amendă de 15.000 de lei, iar în cazul postului Realitatea TV a fost decisă oprirea emisiei pentru 10 minute  joi, 17 ianuarie, de la ora 19.00.


Radu Călin Cristea, membru CNA, cel care a şi făcut propus sancţiunea, s-a considerat chiar îngăduitor atunci când a făcut propunerea. În ședința din 10 ianuarie 2019, CNA a decis și amendarea postului Realitatea TV cu suma de 5.000 de lei.

Sancţiunea pentru Romania TV, de 15.000 de lei, a venit la propunerea lui Radu Herjeu, membru CNA.

„Abuz al Consiliului Național al Audivizualului la adresa Realitatea TV. În urmă cu puțin timp, postul nostru de televiziune a fost sancționat de CNA pentru că a informat. V-a adus informații despre mitingul diasporei din 10 august și despre intervenție dură a jandarmerie. Realitatea TV a fost monitorizată strict. Pentru modul în care v-am dezvăluit tot ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei, azi, CNA a hotărât să ne suspende emisia. Asa că, joi, 17 ianuarie, intre orele 19.00 si 19.10 emisia va fi suspendata”, este reacția Realitatea TV. televiziune.

 


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: