vineri

12 aprilie, 2024

15 iunie, 2012

Președintele interimar al PDL, Emil Boc, a apreciat, vineri, că fostul prim-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu nu este adversarul democrat-liberalilor, în condițiile în care proiectul lui politic este tot de dreapta.

”Domnul Răzvan Ungureanu are un proiect politic tot de dreapta, aşa încât nu este un adversar al nostru. Cel puţin eu nu-l percep ca un adversar”, a spus Boc, întrebat den jurnaliști dacă Ungureanu ar fi o soluție pentru PDL.

”Haideţi întâi să avem conducerea nouă a PDL şi după aceea să discutăm de formule. Să nu punem căruţa înaintea cailor. Să vedem întâi cine îşi depune candidatura şi facem apoi analizele de rigoare”, a mai spus liderul inteimar al democrat-liberalilor, referitor la Ungureanu.


Emil Boca recunoscut că a discutat joi seara, după Colegiul Directoer al partidului, cu președintele Traian Băsescu, șeful statului sfătuindu-i pe democrat-liberali să ‘”să rămână calmi”, după eșecul de la alegerile locale.

”Rezultatul politic propriu-zis de 23% nu a fost unul cu mult sub ceea ce ne-am propus – cu două procente a fost sub 25% cât ne-am propus ca vot politic la alegerile locale. Din nefericire am obţinut nişte înfrângeri la consiliile judeţene şi primării care au dat amploare înfrângerii PDL şi, din acest punct de vedere, asumarea răspunderii de întreg BPN şi preşedintele partidului cred că a însemnat cea mai bună soluţie pentru ceea ce înseamnă viitorul partidului”, a spus Boc.

El a avertizat că şefii de organizaţii locale ale PDL cu rezultate slabe la alegeri”vor fi măturaţi de noua conducere a partidului”.

”Nu se poate să rămâi în frunte după un rezultat de 10%’”, a spus Boc.


Duminică, liderii PDL, reuniți în Colegiul Director, vor stabili data alegerilor interne care să instaleze o nouă echipă la șefia partidului.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: