joi

7 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 aprilie, 2012

Fostul premier Emil Boc a anunțat, sâmbătă, că va candida la Primăria Municipiului Cluj-Napoca și a negat posibilitatea demisiei sale din fruntea PDL în acest moment.

”M-am întors acasă pentru a continua proiectele pe care le-am început alături de colegii mei în anul 2004. Voi ţine cont, dacă voi fi ales primar, de priorităţile acestui oraş: locuri de muncă, modernizarea oraşului şi judeţului, creşterea calităţii vieţii”, a spus Boc, într-o conferință la Cluj.

El a susținut că nu i s-a cerut demisia din fruntea PDL, însă un Congres al partidului, privind conducerea acestuia, ar putea fi o0rganizat după alegerile parlamentare din noiembrie.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Boc a negat informațiile potrivit cărora liderii locali ai PDL Gheorghe Ștefan și Mihai Stănișoară i-au cerut demisia de la șefia partidului.

”Nu mi-au cerut, nu mă gândesc la demisie. Când va fi gata ciclul electoral vom lua deciziile necesare. Guvernul a fost susţinut de patru partide, îmi asum partea pentru PDL – am avut probleme la unii oportunişti, dar votul de ieri ne-a demonstrat că şi la un alt partener, minorităţi, unele voturi au fost pentru moţiune”, a mai afirmat Boc.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: