duminică

14 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

24 mai, 2016

drago-p-slaru-Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, a anunțat marți că este în curs de creare a unui grup de specialiști la nivelul ministerului care să lucreze la interoperabilitatea tuturor sistemelor informatice din subordine.

”Marea problemă este că sistemele informatice ale tuturor componentelor de sub Ministerul Muncii nu sunt interconectate, nu comunică informații unii la altii, sau pentru exterior. Altă mare problemă este calitatea bazelor de date, sunt și multe baze neconforme. Lucrăm la schimbarea acestei situații, sper să reușim acest lucru”, a anunțat Dragoș Pîslaru.

Ministrul Muncii insistă și pe o schimbare de filosofie în ceea ce privește ministerul pe care îl conduce. ”Noi lucrăm cu oameni. Fundamentul trebuie să fie omul, care are un CN. Toate datele trebuie să se lege de om, nu de instituţii.” afirmă Dragoș Pîslaru.


”Trebuie să punem accent și pe eficiență, trebuie să regândim serviciul public de ocupare. Astăzi lucrăm cu instituţii centrate pe diverse categorii de responsabilitate, care se ocupă de oameni în funcție de categorie.Nu, trebuie să ne centrăm pe om, trebuie reformate instituțiile. Lucrăm în prezent la corelarea competențelor, pe creșterea acestora pentru a crește și credibilitatea funcției publice”, a mai precizat ministrul Pîslaru, care a participat marți la conferința cursdeguvernare.ro pe tema capitalului uman.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: