marți

27 februarie, 2024

22 august, 2022

Ministerul Educaţiei organizează marţi şi miercuri dezbateri publice în sistem videoconferinţă pe tema celor două legi ale educaţiei, legea învăţământului preuniversitar şi cea a învăţământului universitar.

La dezbaterea publică sunt invitaţi să participe persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, societăţi comerciale, reprezentanţi ai instituţiilor publice, reprezentanţi ai presei, în limita a 1.000 de persoane.

Programul dezbaterilor comunicat de minister:

  • marţi, 23 august 2022 (orele 12:00 – 16:00), dezbateri pe Legea învăţământului preuniversitar
  • miercuri, 24 august 2022 (orele 12:00 – 16:00), dezbateri pe Legea învăţământului superior

Proiectele de acte normative supuse dezabaterii publice pot fi consultate AICI.

Înscrierea se va realiza în sistem electronic printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail consultare.legieducatie@edu.gov.ro, până la data de 23 august, ora 11:00.

Înscrierea va conţine: numele şi prenumele participantului/reprezentantului legal, după caz, organizaţia pe care o reprezintă, datele de contact, numărul de telefon, adresa de e-mail la care se va transmite link-ul pentru logare, precum şi confirmarea participării la dezbatere.

Persoanele interesate să-şi prezinte verbal propunerea în cadrul dezbaterii publice sunt rugate să se înscrie la aceeşi adresă de e-mail şi vor avea la dispoziţie 3 minute pentru prezentare.


Propunerile se vor face în scris, în format electronic (word), cu specificarea secţiunilor, capitolelor, articolelor din proiectul de act normativ la care se face referire.

Luarea cuvântului de către participantul/reprezentantul legal se va realiza în ordinea înscrierii pentru participarea la dezbaterea publică.

***

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

*Notă:În România nu există corporații care sa-și unească forțele pentru

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: