vineri

1 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 octombrie, 2020

Poliția a deschis dosar penal pe numele sociologului Mirel Palada (foto), fost purtător de cuvând al fostului guvern Victor Ponta, după ce acesta a refuzat să alcooltestul și apoi prelevarea de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comunicatul Brigăzii Rutiere:

În data de 8 octombrie, în jurul orei 23,30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 2 au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani. Având în vedere faptul că şoferul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să sufle în aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat.


În acest context, bărbatul a fost condus la sediul INML”Mina Minovici”, unde a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, informează Agerpres.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul penal.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Anul acesta, Mirel Palada a fost tirmis în judecată pentru că în 2017, în timpul unei emisiuni televizate, l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goțiu.

A doua zi, senatorul USR a mers la Secţia 1 de Poliţie din Bucureşti și a depus o plângere penală pentru ultraj împotriva lui Mirel Palada, acuzând că sociologul l-a lovit în faţă, în timpul pauzei de publicitate. Acuzațiile au fost probate cu filmările din studioul emisiunii respective.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: