luni

27 mai, 2024

1 iulie, 2017

Statul de drept și progresul în lupta anticorupție sunt cruciale pentru ca toți cetățenii români să poată beneficia de pe urma oportunităților oferite de statutul de membru al UE, menționează președintele Consiliului European, Donald Tusk, în scrisoarea de felicitare pentru numirea în funcție trimisă premierului Mihai Tudose. 
Prezentăm integral mesajul:

„În numele Consiliului European, vreau să vă felicit pentru numirea în funcția de prim ministru.

Ca membră a UE și viitoare președintă a Consiliului UE, în curând, România are un rol activ special în susținerea unei Uniuni puternice și unite, ca și a unei vecinătăți stabile și democrate a UE.

Am încredere că guvernul dumneavoastră va oferi României stabilitatea de care are nevoie pentru a continua dezvoltarea țării dumneavoastră și a UE, și va continua să contribuie constructiv la rezolvarea provocărilor comune.


Statul de drept și progresul în lupta anticorupție, conform așteptărilor din partea societății românești și a valorilor europene, sunt cruciale pentru ca toți cetățenii români să poată beneficia de pe urma oportunităților oferite de statutul de membru al Uniunii”, spune Tusk.

Noul guvern a depus joi seara jurământul de investitură la Palatul Cotroceni, în prezența șefului statului și a președinților Senatului, Camerei Deputaților, Curții Constituționale.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: