duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 noiembrie, 2021

Lăcomia și frica sunt cele două motoare ale piețelor financiare, spune o legendă a acesteia. Totuși, lăcomia a depășit teama pe piețele financiare ale lumii, dar astfel de perioade nu au viață lungă, amintește directorul executiv al Goldman Sachs, David Solomon.

„Când mă uit înapoi, în cariera mea de 40 de ani, au fost perioade de timp în care lăcomia a depășit cu mult teama. Ne aflăm într-una dintre acele perioade de timp”, a declarat Davisd Solomon la Bloomberg New Economy Forum din Singapore, citat de Reuters.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Economia globală se confruntă cu un „moment complicat”. Activitatea economică a început să se consolideze după oprirea bruscă din cauza coronavirusului și sub infuzia fără precedent a stimulentelor guvernelor și băncilor centrale, a spus el, au dus la exuberanță pe anumite piețe –  a argumentat David Solomon.


„Ceva va reechilibra (piețele) și va aduce un pic mai multă perspectivă. Și având în vedere că inflația este peste tendință, sunt șanse ca ratele dobânzilor să crească și asta va elimina o parte din exuberanța anumitor piețe”, a mai spus directporul Goldman Sachs.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: